to top
Grassiella-watson
Over Belles-Lettres

Grassiëlla Watson

Welkom op mijn blog. Wil je meer over mij te weten komen? Je bent op de juiste plek. Blijf lezen om erachter te komen wie ik ben, hoe ik hier ben gekomen en wat mijn wens om te schrijven voedt.

Een jonge, ambitieuze vrouw. Geboren in Nederland, opgegroeid in het fijne Lelystad.
Op 12 juli 1991, omarm ik als klein fragiel hummeltje het prachtige leven. Dit maakt mij 26 jaartjes jong en een zorgzame kreeft.

Mijn persoonlijkheid kenmerkt zich vooral door zorg, zorg voor anderen. Ik doe niets liever dan anderen omringen met mijn zorgzaamheid. Mijn kijk op de wereld word vooral bepaald door mijn rijke gevoelsleven. Mensen en situaties benader ik vooral vanuit mijn gevoel. Ook vind ik het heerlijk om te moederen. Hoewel sommige juist verlangen naar deze extreme mate van zorgzaamheid, hebben anderen dit weer juist totaal niet. Het is voor mij dus erg belangrijk om dit zo goed mogelijk te doseren.

Daarnaast sta ik positief in het leven en hou ik van gezelligheid. Evenzeer hecht ik enorm veel waarde aan rust en ruimte. Ik moet mezelf vooral veilig en lekker knus terug kunnen trekken in mijn eigen stekkie. Verder beschik ik over een grote dosis fantasie en ideeën, en ben ik gek op alles wat zich dan ook maar creatief vormgeeft. Tegelijkertijd zorgt dit ook regelmatig voor de nodige innerlijke strijd. Enerzijds hou ik van avontuur en wil ik graag de wereld ontdekken, maar aan de andere kant hecht ik me ook aan mijn huiselijke omgeving. I know, sounds kinda cliché, right?

Vanwege mijn uitgesproken passie voor kinderen, volg ik momenteel de HBO studie Ecologische Pedagogiek en zit ik midden in mijn afstudeerjaar. Supeeeer spannend! Door een prachtige kans in mijn derde studiejaar, om stage te mogen lopen in het buitenland, heb ik bijzondere ontwikkelingen mogen maken. Ervaringen waarbij niet alleen kennis maar ook zelfreflectie en zelfontwikkeling centraal stonden. ”Oja en pittig en confronterend dat het was” .

Desondanks zetten mijn opgedane kennis en hedendaagse ervaringen mij toch regelmatig kritisch aan het denken. Wat voor invloed heeft de hedendaagse dynamiek van het leven op ons, en hoe ga je hier zo goed mogelijk mee om? Kan je de dynamiek wel de baas zijn, of moet je soms loslaten wat je niet veranderen kan? Ik weet het niet, hoor .. Dat dynamische zorgt hier en daar voor mij regelmatig voor wat onrust, op mijn levenspad.

Een blog starten om mijn gevoelens en ideeën de vrije loop te laten, leek mij hierom een geschikt plan. Daarbij bracht het schrijven van een eigen verhaal, met je eigen foto mij op het geweldige idee om te fotograferen.

Door mijn ervaringen met jullie te delen hoop ik op meer inzicht, het delen van raakvlakken en wellicht anderen te kunnen inspireren met mijn verhaal.

Ik neem jullie mee op reis naar mijn innerlijke zelf. ❥

Volg mijn Blogs!

Vul hier jouw email adres in en blijf up-to-date